Rij impressie Kia Soul EV

vroemmmama-kiasoulev-kwartet

 

Kwartetten met Kia: 4 weken, 4 Kia’s. De kaarten zijn geschud en Vroemmmama is aan de beurt. Mag ik van jou….. De Kia Soul EV.

Met mijn hele Soul en Zaligheid stapte ik achter het stuur van de eerste volledig elektrische Kia. Hoewel ik wat betreft de buitenkant even moest slikken (waar was mijn Kiamouflage pak??) was het inside de Kia Soul EV goed toeven. Wat een rust! Elektrisch rijden is zó relaxed.

De Kia Soul EV is leverbaar vanaf € 33.495,-
Dat is niet weinig maar bedenk dat alleen ‘het setje batterijen’ al zo tussen 10 en 15.000 euro kost. Niet dat de auto daardoor leuker in prijs wordt maar het geeft wel aan waarom EV’s relatief zo flink aan de prijs zitten.

Samen met Niels besprak ik in ons duoblog al wat zaken rondom de Kia Soul EV. Zo hadden we het over stekkerstress en mindfullness op de rechterbaan. Maar je wil natuurlijk meer weten! Alle ins en outs van de Kia Soul EV én een review van De Kids zijn te zien in het vlog hieronder. Ga ik verder kwartetten en de volgende kaart zien te bemachtigen….

 

Advertenties

2 gedachtes over “Rij impressie Kia Soul EV

  1. Je kids geven een geweldige opinie! Interieur is idd mooi en ook de auto is verrassend compleet. Alleen de buitenkant, het model en de snelheid lijkt me niets. De velgen vind ik net lijken op een slagersmachine om worst te snijden.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s