Hij vs Zij: autoblog met dubbele uitlaat

 Papa Niels en mama Marjolein monteren samen een dubbele uitlaat op Vroemmmama. In hun wekelijkse chat laten ze de benzine sneller door hun aderen stromen. Deze week: een virtueel rondje in de Kia Soul EV over de digitale snelweg.

vroemmma
Niels, petrolhead, gelukkig getrouwd en trotse vader van J. Geeft Tips voor Papa’s in zijn blog, stiekem ook handig voor mama’s. Heeft nog plek voor volgers op de achterbank van Snapchat (‘tipsvoorpapas’), Twitter en Facebook

 
vroemmmama dubbeleuitlaat pumps highheels bmw bimmer bmwz4 wheelsandheels
Marjolein, Vroemmmama, gelukkig getrouwd en trotse moeder van 3 J’s. Schrijft vol gas over auto’s en gezin.
Stap bij haar in als je durft op Snapchat (‘vroemmmama’), Twitter en Facebook.
 
Hi Niels! Het was een bijzonder weekje rijdend in de Kia Soul. Een week waarin ik lieflijk ‘Stekkerdoos’ werd genoemd en bevriend raakte met de rechterbaan van de snelweg. Ook kwamen er veel opmerkingen over de Soul voorbij! Van uitzinnig enthousiast tot iemand die met een glimlach zei: ‘jij schaamt je ook echt nergens voor om in te rijden’. Ik ben dus wel érg benieuwd wat jij als echte man vindt van de Kia Soul EV!

Als ik heel eerlijk ben, moest ik een beetje aan de Daihatsu Materia denken toen ik de Soul zag. Niet echt waar ik op val. Maar na alle filmpjes op Snapchat ben ik eigenlijk wel nieuwsgierig geworden.Alleen dat beige is niet echt mijn ding; doe mij maar wat flitsender en de velgen mogen wel wat groter. 

Advertenties

2 gedachtes over “Hij vs Zij: autoblog met dubbele uitlaat

  1. Pingback: Rij impressie Kia Soul EV – vroemmmama

  2. Pingback: Hij vs. Zij: duoblog met dubbele uitlaat: Kia Cee’d GT-Line – vroemmmama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s