De auto-top 4 van DeKids

2015 was het jaar waarin ik begon met Vroemmmama. En wat bracht het mij veel moois! Meer dan waar ik ooit van had kunnen dromen.
Ik heb fijne, inspirerende en motiverende mensen ontmoet en veel mooie commentaren gehad op de autoblogs. Reden te meer om vol gas door te gaan in 2016!

Ook voor dit jaar staat er al weer veel op de agenda en zie ik er, samen met DeKids, naar uit om jullie mee te nemen in de wereld van auto en gezin. Maar wat vonden DeKids eigenlijk de gaafste, stoerste, leukste en fijnste auto’s die wij in 2015 testten? Hier volgt hun rijtje:

 • De fijnste:  Ford Galaxy
  DeOudste: “Deze was zó groot dat je niet eens naast elkaar hoeft te zitten! En het filmpje maken was supervet.”
 • De gaafste: Suzuki SX4 S-Cross
  DeMiddelste: “Dit was gaaf omdat ik de hele dag mee mocht als tester. Kijken of alles past. Lekker hard door de bocht. Check”
 • De stoerste: Land Rover Discovery Sport
  Unaniem: “Deze is zo stoer omdat je off-road kan rijden. Daar heeft ie zelfs knopjes voor. En dan hoef je dus niet in het bos te gaan lopen. Kan je gewoon met de Land Rover. Beter!”
 • De leukste: Opel Cascada
  HetMeisje: “De auto zonder dak is de leukste want dan wapperen je haren en gaan we ijsjes eten! Hij heeft wel een dakje als het regent hoor, maar die zit achterin.”

En wat zouden zij graag in 2016 willen testen? Eigenlijk vinden ze alles wel leuk maar HetMeisje hoopt toch wel heel erg op een roze auto. Met glitters. Wordt vervolgd……

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s