Goed nieuws (ook) voor VIVA-mama’s: Renault Twingo Série Signature VIVA

Een auto met alles wat het hartje van een VIVA-vrouw begeert.
Hij is er! Renault heeft in samenwerking met VIVA een Twingo gemaakt en niet zomaar eentje.

Renault Twingo Série Signature VIVA
De Renault Twingo Série Signature VIVA heeft standaard onder andere: climate control, halfkunstlederen bekleding met ultraviolette bies, 16-inch lichtmetalen wielen, exclusieve ultraviolette interieur- en exterieuraccenten en een heerlijk autoparfum van RITUALS® Cosmetics.

Renault Twingo Série Signature VIVAKlinkt aantrekkelijk of niet? De auto is in vier stijlvolle kleuren beschikbaar: Ultraviolet, Gris Lunaire, Noir Etoile en Blanc Cristal. Wil je de buitenkant perfect afstemmen op het interieur kies dan voor de VIVA-favoriete kleur Ultraviolet. De kleur komt terug in de striping over de zijkant van de auto, in de stierstiksels in het leder van het sportstuur, rond de ventilatieroosters, het dashboard en op de vloermatten.

De Renault Twingo Série Signature VIVA richt zich op jonge, vrouwelijke toppers. Renault Twingo Série Signature VIVAMaar ik denk dat menige mama-topper hier ook best in wil rondrijden.
Instappen kan vanaf € 14.590,- voor de Twingo Série Signature VIVA SCe 70 STOP & START (52 kW/70 pk). Wil je iets meer pit dan is er ook de Twingo Série Signature VIVA ENERGY TCe 90 STOP & START (66 kW/90 pk) die
begint bij
€ 15.790,-.

Lijkt deze auto jou wel wat? Meer informatie vind je op www.seriesignature.renault.nl.

Voor de moeders die iets meer ruimte nodig hebben met DeKids: De volgende Renault die zal verschijnen in de Série Signature lijn is de Renault Captur. Na een gebroken nacht of drukke ochtendspits wil je maar één ding: koffie. En rust. Hij heet Barista. Dus moet goedkomen. I’ll keep you posted.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s