Op vakantie met auto’s om in weg te dromen….

Het komt wel eens voor dat ik zo erg met auto’s bezig ben dat ze zelfs ’s nachts door mijn dromen racen. De mooiste en grappigste modellen komen voorbij. Hoe gaaf zou het zijn om ín een auto van auto’s te dromen! Maar ja, een achterbank bied over het algemeen weinig comfort, laat staan de voorstoel die je zo ver mogelijk naar achteren schroeft.
Op de website van origineelovernachten.nl vond ik precies wat ik zocht, en meer. De leukste heeft Vroemmmama er voor je uitgelicht.

Bijzonder overnachten in een autohotel in Stuttgart

auto hotel origineel overnachten V8 hotel stuttgart Als je de foto’s ziet van het V8 Hotel in Stuttgard lijkt het de ultieme droom voor autoliefhebbers. Wat dacht je van slapen in een auto-wasserette of wegdromen in Herbie? Nog een leuke bijkomstigheid: als je wakker wordt rol je zo van je bed het MOTORWORLD museum in. Deze bevindt zich namelijk in hetzelfde gebouw.

All Inclusive verwennerij in een Retro Volkswagenbusje uit 1976

overnachten volkwagen retro origineel Is ‘retro’ helemaal jouw stijl en hou je van toeren en kamperen maar dan wel luxe? Dan is dit wellicht iets waar je je partner mee kunt verwennen. Samen helemaal verzorgd op pad met dit kekke Volkswagenbusje. Aan alles is gedacht, van gevulde koelkast tot een comfortabel bed. Geniet van de prachtige routes en alle jaloerse blikken die krijgt onderweg.

Roadtrippin’ met een Land Rover Defender

Land Rover Defender origineel overnachten Een weekend stoer doen in Nederland of de Ardennen is helemaal top met een echte Land Rover Defender. Je kunt kiezen uit diverse uitvoeringen, Steel Brothers bied voor elk wat wils.  Ze denken echt aan alles, van routes tot aan verzekeringen. De Defender kan worden aangevuld met extra’s als een fietsendrager of keukenunit. Zo kun je culinair survivalen.

Vlammende dromen in een Brandweerauto

origineel overnachten kids brandweer Ben je een beetje uitgeblust? Hoe stoer is het dan om met je Kids te overnachten in een echte Brandweerauto. Terwijl de Kids zich verkleden als Brandweerman en een brandje gaan blussen, geniet jij op het beschutte terras van een gekoeld drankje. Zijn de kinderen even toe aan iets anders? Gedurende je verblijf heb je onbeperkt toegang tot Het Land van Jan Klaassen. Een erg leuk en overzichtelijk pretpark waar ze zich uren kunnen vermaken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s