Cultuur op wielen: Het Louwman Museum

louwman museum kids kinderen museumbezoek automuseumEen bezoek aan het Louwman museum kon deze vakantie natuurlijk niet ontbreken. Kijk je met ons mee?

De hele familie is redelijk verzot op auto’s (ja óók de meisjes) en dan kan je in dit museum je hart ophalen. Het Louwman museum is een bezoek waard op wat voor dag dan ook, maar zeker op een flink warme zomerse dag. De airconditioning zorgt voor namelijk voor aangename verkoeling.

louwman museum kids kinderen museumbezoek automuseum Het Louwman museum laat de oudste privécollectie ter wereld zien van ruim 250
antieke en klassieke automobielen. Je maakt een reis door auto-tijd. Van begin tot nu en alles ertussen in. Bij aankomst in het museum krijgen de kinderen een uitgebreide speurtocht waardoor het bezoek nog leuker en interessanter wordt. En er blijft veel van hangen! Wij zijn nu een aantal keer in het museum geweest, en steeds meer dingen weten DeKids te benoemen. Waar ze zich nog steeds het meest over verbazen is hoe die auto’s toch allemaal binnen komen.
Favoriet bij LINCOLN SEDAN DELIVERY louwman museum kids kinderen museumbezoek automuseum DECO LINER AND HARLEY DAVIDSON SPORTSTER DECO SCOOT lDeBoys blijft de afdeling race-auto’s en HetMeisje vind ‘de auto met zebra en goud’ het mooist. Deze Daimler DK400 is vanbinnen compleet uitgevoerd in zebra-print en aan de buitenkant uitgevoerd met allemaal goud. Heel bijzonder! Je zou deze écht eens in het echt moeten zien. De ‘auto met motor in de achterbak‘ lokt altijd weer een discussie uit tussen DeBoys. “Als we groot zijn gaan we samen met de auto een stuk op weg naar ons werk” zegt DeOudste. “En dan ga jij daarna verder met de motor en ik met de auto” antwoord DeMiddelste. “En de volgende dag doen we het gewoon andersom….” Over Carpoolen gesproken!

kids-strandInformatie over openingstijden, entree e.d. vind je op de site van het museum. Na het museumbezoek was de ergste hitte voorbij en zijn wij nog even neergestreken aan het strand. Binnen no time sta je in Scheveningen, maar ga je liever voor een rustig plekje rij dan even door naar Kijkduin. Een perfecte afsluiting van een heerlijke dag!

Dit blog is mede geschreven in het kader van de Mama Challenge 2015. Ontdek ook de uitjes van andere mama’s. Zo ging Ellen naar een geheime dierentuin en Josan naar het Streetpainting Festival. Moniek ontmoette Sesamstraat in de dierentuin en tot slot had Marguerita iets met flamingo’s en trekkers.

Advertenties

2 gedachtes over “Cultuur op wielen: Het Louwman Museum

  1. Pingback: Knutseltijd: Frozen verfbeeldjes |

  2. Pingback: Knutselproject: Frozen verfbeeldjes ⋆ Marstyle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s