Zomervakantie! Tips voor coole automuseum uitjes

Voor sommigen is de zomervakantie al begonnen, hier moeten DeKids nog een paar dagen naar school. Dan gaat ook hier de zomervlag uit! Tijdens de zomervakantie zal ik regelmatig een miniblog schrijven met een aantal zomerse tips, natuurlijk met een auto-sausje 😉
Deze keer een aantal musea die bij Mama&DeKids (en Papa wil ook best graag mee) op de verlanglijst staan!

Italië en Alfa Romeo

Ga je op vakantie naar Italië voer dan het adres in van Museo Storico Alfa Romeo. Het alfaromeo giulietta museo alfaromeo italië vakantietipAlfa Romeo museum is onlangs vernieuw en ontzettend mooi geworden. Je vind daar Alfa Romeo van begin tot nu, van personenauto’s tot racewagens. Er is zóveel te zien dat je ogen te kort komt.
Thuis kun je alvast een app downloaden die je perfect de weg wijst in het museum en allerlei extra’s verteld over wat je ziet.

Duitsland en Porsche

Kom je in Duitsland in de buurt van Stüttgard breng dan zeker een bezoekje aan hetvakantietip porsche museum duitsland audiotour Porsche museum. Je vind daar een erg mooie collectie en ontzettend vriendelijke vrijwilligers die je graag van alles vertellen over de auto’s. Erg leuk is de speciale audiotour voor DeKids en het boekje ‘KidsRalley’. Hier lees je daar alles over en vind je de nodige info.

Nederland en gewoon heel veel moois

Dichter bij huis is het Louwman museum zeker een aanrader. Op de site krijg je alvast een louwman museum boatcar auto vakantietip kidsvoorproefje van de collectie. Maar het leukste is alle auto’s in het echt bekijken! Vorig jaar zijn we daar met het hele gezin geweest. Vooral de raceauto’s vonden mijn Kids erg cool om te zien, daar willen ze deze zomer echt naar terug.Vraag bij de kassa vooral naar de speurtocht met leuke extra weetjes voor DeKids!

De musea zijn vooral ideaal om te bezoeken als de zomer een dagje vrij heeft. Maar ook in geval van een hittegolf is het een goed idee, kun je heerlijk in de airco afkoelen.
Wij tellen nog even een paar dagen af en dan gaan ook Mama&DeKids in de vakantie-modus! Fijne zomer en tot de volgende blog!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s